Nie poznaje worka, ktos sie za niego podszywa, był głuppkiem, ale teraz...niesamowite.
Za to Ciebie latwo po Twoich tekstach rozpoznac. Master of spread na Ciebie mowili, co nie? I oczywiste buractwo i bufonada.
PiSkorz pisze:W PiS-ie trafiają się ludzie o niejasnej przeszłości ale są to wyjątki . Natomiast w tzw. opozycji totalnej jest to regułą . Nie bez powodu Platforma , Nowoczesna , Kodziarze i PSL z taką zawziętością bronią ubeckich emerytur .
Moderatorzy: Lolek00, Bilu1939, Marchewa, Worek, Moderator, Administrator, Super Moderator
Nie poznaje worka, ktos sie za niego podszywa, był głuppkiem, ale teraz...niesamowite.
robią potężny skok na funkcje i urzędy - na władzę, kasę, przetargi i przywileje. Miało być inaczej jest gorzej niż za rządów PO/PSL. Chyba że tak właśnie miał być, w końcu jest inaczej. Mocniej. Bardziej.
"Dziękuję Unii Europejskiej za twardą i męską decyzję, ale teraz proszę by to wszystko, co niekorzystne trafiało nie w Naród Polski i zwykłych Polaków, ale w tych, co do tego doprowadzili" - napisał w środę Lech Wałęsa, odnosząc się do decyzji o uruchomieniu wobec Polski art. 7.1 traktatu unijnego.
Adi pisze:Nie wymagaj od elektryka za dużo.
Cynik pisze:Nie słyszałem aby lemingi wyzywały kogokolwiek od debili. Definicja mówi "debilizm – stan upośledzenia umysłowego w stopniu lekkim" no wypisz wymaluj poseł Jaki. Jest chłopak lekko upośledzony społecznie co widać. Więc daruj takie porównania. Ty jesteś kucem, ja lemingiem i ubekiem (choć PO to nie moja bajka a z komuną mam własne porachunki) i proszę bez obrażania ludzi obarczonych tą ciężką chorobą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości