PiSkorz pisze:W PiS-ie trafiają się ludzie o niejasnej przeszłości ale są to wyjątki . Natomiast w tzw. opozycji totalnej jest to regułą . Nie bez powodu Platforma , Nowoczesna , Kodziarze i PSL z taką zawziętością bronią ubeckich emerytur .
Poproszę o 10 przykładów. Nie powinieneś mieć z tym problemów skoro to reguła.
Gowin - nowa opcja czy kontrolowna opozycja?
Moderatorzy: Lolek00, Bilu1939, Marchewa, Worek, Moderator, Administrator, Super Moderator
Już mamy jedną parię o nazwie Zawrzemy Koalicje Z Każdym Byle Dostać Się Do Władzy. w skrócie PSL, drugiej takiej nie potrzeba.Lolek00 pisze:Ciekaw jestem co oni zrobią jak PO i PiS będą łeb w łeb
Palikot się kończy i trzeba wykreować jego następcę.
Nie wystarczy powiedzieć J***Ć system, trzeba zaproponować alternatywę.
-
- Marszałek województwa
nie nie. ta nazwa jest inna bo władza jest tylko środkiem.Zawrzemy Koalicje Z Każdym Byle Dostać Się Do Władzy
Zawrzemy Koalicje Z Każdym Byle Dostać Się Do KASY
A po za ty uważam, że trzeba zakazać cyfr arabskich. 
"Rząd próbuje przekonać Wysoką Izbę, że konstytucja nie obowiązuje, posługując się sprostytuowanymi prawnikami" JKaczyński 2003 r.

"Rząd próbuje przekonać Wysoką Izbę, że konstytucja nie obowiązuje, posługując się sprostytuowanymi prawnikami" JKaczyński 2003 r.
Jest to mój debiut tutaj, więc witam wszystkich serdecznie
Myślę, że Gowin wybierze współprace z Wiplerem. Zresztą już chyba ze sobą rozmawiali. Ktoś do nich zawsze może dołączyć.
Sam jestem ciekaw, czy ktoś pójdzie drogą Gowina i odejdzie z PO. Żalek? Z Godsonem JG już zaczął współpracować. Nie od dziś rzecz jasna.
Myślę, że Gowin wybierze współprace z Wiplerem. Zresztą już chyba ze sobą rozmawiali. Ktoś do nich zawsze może dołączyć.
Sam jestem ciekaw, czy ktoś pójdzie drogą Gowina i odejdzie z PO. Żalek? Z Godsonem JG już zaczął współpracować. Nie od dziś rzecz jasna.
-
- Marszałek województwa
-
- Marszałek województwa
Gowin powołał do życia inicjatywę społeczną Godzina dla Polski. Cały program JG na stronie www.program2015.pl.
Czyli jednak coś się dzieje, były nawet jakieś konwencje. W Krakowie, Kielcach i gdzieś tam jeszcze.
Czyli jednak coś się dzieje, były nawet jakieś konwencje. W Krakowie, Kielcach i gdzieś tam jeszcze.
Nie wystarczy powiedzieć J***Ć system, trzeba zaproponować alternatywę.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... omosc.html
Znam też wiele przypadków, gdy w zamian za poparcie dla jednego lub drugiego barona Platformy różnym osobom „załatwiano” awans zawodowy. To nie są jeszcze działania sprzeczne z prawem, ale są głęboko niemoralne. Osobnym przypadkiem jest sytuacja opisana w liście poseł Bożeny Sławiak. Dobrze ją znam i uważam za osobę uczciwą. Jeżeli opisała taką sytuację, że w zamian za „odpowiednie głosowanie” komuś umożliwiono zakup działki, to mam nadzieję, że ta sprawą już się zajmuje CBA.
No i dobrze - Kolejna osoba, tym razem z dawnej wierchuszki, pokazuje prawdziwe twarze Umiłowanej Partyi Rządzącej. Chyba taktyka straszenia PiS nie sprawdzi się przy następnych wyborach, wszyscy widzą już że to wybór jak między cholerą a dżumą.
Trudno mi teraz ocenić samego Gowina, bo nie mogę zarzucić mu trzymania buzi na kłódkę kiedy jeszcze był w PO, w końcu sam sobie językiem grób w tej partii wykopał.
Znam też wiele przypadków, gdy w zamian za poparcie dla jednego lub drugiego barona Platformy różnym osobom „załatwiano” awans zawodowy. To nie są jeszcze działania sprzeczne z prawem, ale są głęboko niemoralne. Osobnym przypadkiem jest sytuacja opisana w liście poseł Bożeny Sławiak. Dobrze ją znam i uważam za osobę uczciwą. Jeżeli opisała taką sytuację, że w zamian za „odpowiednie głosowanie” komuś umożliwiono zakup działki, to mam nadzieję, że ta sprawą już się zajmuje CBA.
No i dobrze - Kolejna osoba, tym razem z dawnej wierchuszki, pokazuje prawdziwe twarze Umiłowanej Partyi Rządzącej. Chyba taktyka straszenia PiS nie sprawdzi się przy następnych wyborach, wszyscy widzą już że to wybór jak między cholerą a dżumą.
Trudno mi teraz ocenić samego Gowina, bo nie mogę zarzucić mu trzymania buzi na kłódkę kiedy jeszcze był w PO, w końcu sam sobie językiem grób w tej partii wykopał.
Błąd dzielenia przez ogórek - Zainstaluj Wszechświat ponownie.
Wróć do „PO (Platforma Obywatelska)”