Cynik pisze:Aaa, to trzeba było mówić że trollujesz dla zabawy bo zacząłem podejrzewać że możesz serio wierzyć w te bzdury które wypisywałes
No nie, rozpracowałeś mnie. No nic, muszę już iść na emeryturę.
Ale nie chcę zostawiać tego świata takim ludziom hmm by zachować klasę - nienajlepiej przygotowanym do rządzenia. Z jakiejkolwiek byliby opcji, jako obywatel mam prawo zadawać, prowokować, komentować choćbym nie głosował, ale utrzymuję z moich podatków. Możesz mnie wyzywać od trolli, ale poświęcam swój czas aby wyplenić z internetu nacjonalistyczne chwasty i wszelkich piewców tak dojnej zmiany jak i miłośników nazistów. Dla Polski imigranci to nie problem, wewnętrzne rozdarcie jest naszym wrogiem, prowodyrów rozdarcia należy ośmieszyć, choć z tym nie mam problemu, sami mnie wyręczają. M.in. Ty! Będę łapał za słówka, prowokował, deptał po odciskach i wykorzystywał każdą słabość. A mam radochę, bo walka z dojną zmianą zaczyna być w kręgach traktowana jak sport. Nie dlatego że nam sprzyjało PO. Politykom nie wolno wierzyć, ani się z nimi bratać. Ale nie będę stał i patrzył jak mi demolują kraj. I nie pozwolę na to. Kapujesz panie adi?
Nie najlepiej przygotowana do rządzenia jest cała klasa polityczna. Wewnętrzne rozdawrcie jest negatywne, ale to nie jest tylko wina PiSu, ale również PO i im podobnych. Nie chodzi o zgarnianie zwolenników, tylko o podjudzanie do nienawiści do oponentów. Głosowanie antyPiS i antyPO nie zmieni klasy politycznej, a każda kolejna roszada przy władzy będzie dawać coraz gorsze efekty.