PiSkorz pisze:W PiS-ie trafiają się ludzie o niejasnej przeszłości ale są to wyjątki . Natomiast w tzw. opozycji totalnej jest to regułą . Nie bez powodu Platforma , Nowoczesna , Kodziarze i PSL z taką zawziętością bronią ubeckich emerytur .
Poproszę o 10 przykładów. Nie powinieneś mieć z tym problemów skoro to reguła.
Kobiety POLITYKA.ORG.PL
Moderatorzy: Lolek00, Bilu1939, Marchewa, Worek, Moderator, Administrator, Super Moderator
- Iśka
- Radny powiatowy
- Kontaktowanie:
Kobiety POLITYKA.ORG.PL
W tym temacie chciałabym zaprosić do dyskusji wszystkie forumowiczki POLITYKA.ORG.PL!!
Piszcie, skąd zainteresowania u Was polityką, czy wykonujecie pokrewne zawody lub studiujecie kierunki polityczne? A może jest to tylko Wasze hobby i właśnie na POLITYKA.ORG.PL możecie wyrazić własne zdanie?
Piszcie też o sobie, o tym, jak wygląda Wasze życie, o Waszych chłopakach, mężach i rodzinach.
To jest Nasz temat!! Kobiety POLITYKA.ORG.PL - "klawiatura w dłoń" i do dzieła!! Piszcie, co Wam na myśl przyjdzie - niekoniecznie o polityce;)
Piszcie, skąd zainteresowania u Was polityką, czy wykonujecie pokrewne zawody lub studiujecie kierunki polityczne? A może jest to tylko Wasze hobby i właśnie na POLITYKA.ORG.PL możecie wyrazić własne zdanie?
Piszcie też o sobie, o tym, jak wygląda Wasze życie, o Waszych chłopakach, mężach i rodzinach.
To jest Nasz temat!! Kobiety POLITYKA.ORG.PL - "klawiatura w dłoń" i do dzieła!! Piszcie, co Wam na myśl przyjdzie - niekoniecznie o polityce;)
"Władza zabija tych, którzy nie umieją jej unieść" (Ojciec Chrzestny III)
Hehehe Nasz temat... to brzmi dumnie
Jestem forumowiczką POLITYKA.ORG.PL
Po tym wstępie dodam, że studiuję politologię na UŚ. Hmm polityką się interesuję, bo lubię wiedzieć co się dzieje dookoła mnie, co się zmieni i jaki to będzie miało wpływ na życie
I tak jak kiedyś widniały plakaty z napisem "Kobiety na traktory", tak teraz krzyczmy"Kobiety do polityki "! Hehehe
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
- Starosta
To trzeba je zaprosić do Nas!!!!
*http://www.wipi.pl - studio dźwiękowe, fotograficzne, filmowe i reklamowe **************************************
*http://www.wipi.pl - studio dźwiękowe, fotograficzne, filmowe i reklamowe **************************************
ha! i pomyslec ze dopiero teraz zauwazylam ten wazny temat!
jasne ze kobiety do polityki bo powszechnie wiadomo ze nie tylko muzyka lagodzi obyczaje ale babki tez
a niektorych poslow przydaloby sie stemperowac
skad moje zainteresowanie polityka? odkad tylko pamietam moj dziadek i moj tata kazda rozmowe zaczynaja od "CO TAM PANIE W POLITYCE"
i pewnego dnia postanowilam ze musze rozumiec o czym oni rozmawiaja, zaczelam sie krecic kolo tych tematow itd. A teraz moim marzeniem jest studiowanie nauk politycznych... Ale to za kilka lat, jak narazie poglebiam moja wiedze w tym temacie, bo nadal jest za mala
ale wierze ze bedzie dobrze 
jasne ze kobiety do polityki bo powszechnie wiadomo ze nie tylko muzyka lagodzi obyczaje ale babki tez

skad moje zainteresowanie polityka? odkad tylko pamietam moj dziadek i moj tata kazda rozmowe zaczynaja od "CO TAM PANIE W POLITYCE"

temat super!uważam ,że zdecydowanie więcej kobiet wystartuje juz do wyborów parlamentarnych niż 4 lata temu a świadczy to tylko o tym ,że dośc mamy tylko Panów Polityków czas na PANIE!!!!hihihi
...do czynnego udziału w polityce lokalnej namówili mnie moi przyjaciele 5 lat temu i tak zaczęła się moja przygoda a wygrane wybory w gminie utwierdziły mnie w przekonaniu ,że brakuje tutuj PAŃ
...do czynnego udziału w polityce lokalnej namówili mnie moi przyjaciele 5 lat temu i tak zaczęła się moja przygoda a wygrane wybory w gminie utwierdziły mnie w przekonaniu ,że brakuje tutuj PAŃ
w UK? w RFN? gdzie jeszcze są wpływowe kobiety u władzy a USA Pani sekretarz Rise czy siakoś tak
http://cesarstworivii.phorum.pl/index.php ------> Wirtualne Cesarstwo Rivii zaprasza
Przywróćmy Monarchię w Polsce!
"Ludzie, którzy dla tymczasowego bezpieczeństwa rezygnują z podstawowej wolności, nie zasługują ani na bezpieczeństwo, ani na wolność." -- Benjamin Franklin
Przywróćmy Monarchię w Polsce!
"Ludzie, którzy dla tymczasowego bezpieczeństwa rezygnują z podstawowej wolności, nie zasługują ani na bezpieczeństwo, ani na wolność." -- Benjamin Franklin