szyderca pisze:Mnie Macierewicz powiedzial, że to byl zamach...
I uwierzyłeś mu

PiSkorz pisze:W PiS-ie trafiają się ludzie o niejasnej przeszłości ale są to wyjątki . Natomiast w tzw. opozycji totalnej jest to regułą . Nie bez powodu Platforma , Nowoczesna , Kodziarze i PSL z taką zawziętością bronią ubeckich emerytur .
Moderatorzy: Lolek00, Bilu1939, Marchewa, Worek, Moderator, Administrator, Super Moderator
szyderca pisze:Mnie Macierewicz powiedzial, że to byl zamach...
szyderca pisze:Mnie Macierewicz powiedzial, że to byl zamach...to, że Pytel po tym jak go postawiono w stan oskarzenia, jeszcze wierzy jemu...
Jojo pisze:szyderca pisze:Mnie Macierewicz powiedzial, że to byl zamach...
I uwierzyłeś mua w Mistrale za dolca też uwierzyłeś!
Nie rozumiem tego zdania, wytłumacz o co Ci chodzi.
szyderca pisze:Tylko i wylacznie o wiarygodnosc PanavPytla, ktorego Macierewicz postawil w stan oskarzenia.
Polska może wysłać europejski nakaz aresztowania za Donaldem Tuskiem
Adi pisze:Akurat aresztowanie Tuska to by był pierwszy dobry ruch PIS
Adi pisze:Akurat aresztowanie Tuska to by był pierwszy dobry ruch PIS, a jakie zadowolenie społeczeństwa.
Ale obstawiam że prezes tylko gada.
marcinsz pisze:I tym potwierdziłeś, że poprostu z ciebie nie dość, że niebezpieczny, to pełnym gębą idiota.
marcinsz pisze:Dla pozostałych, to nie partia która wygrywa wybory aresztuje czy osądza, lecz prokuratura czy sąd. Skoro takie jest pojęcie rzeczywistości jakie reprezentuje Adi, to gównem płynącym, a nie narodem jesteśmy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości