Miejsce połowy współczesnych polityków wliczając w to naszych polskich jest w kryminale albo na szafocie, ale to nie powód by nie zawierać umów.Adi ten człowiek użył broni chemicznej. Jego miejsce jest w kryminale albo na szafocie.
Myślałem że mi zwieracz puści... znaczy PiS się liczy z opinią publiczną (zapamiętaj ! jedyny człowiek z którym się liczą to Prezes!)Nawet gdyby to i tak lepsze to niż PO-owska polityka , czyli nieliczenie się z opinią publiczną.
Teraz wiem dlaczego nasi ONRowcy i podobni czczą Adolfa, zwalczał żydów, a że przy okazji Europę puścił z dymem...zdarza się.Asad zwalcza m in radykalnych islamistów wśród tzw rebeliantów czy państwo islamskie.
A cóż to jest bo świat psychiatrii o tym nie słyszał?Masz psychozę natręctw?
Czyli uważasz że to co Worek wypisuje to bzdury, right?Myślałem że mi zwieracz puści... znaczy PiS się liczy z opinią publiczną (zapamiętaj ! jedyny człowiek z którym się liczą to Prezes!)
Wykaż że czczą Adolfa, rzetelne badania i statystyki podaj.Teraz wiem dlaczego nasi ONRowcy i podobni czczą Adolfa, zwalczał żydów, a że przy okazji Europę puścił z dymem...zdarza się.